Met negen op negen zou Paris Saint-Germain al met anderhalf been in de volgende ronde zitten, maar dan moet er dinsdagavond wel gewonnen worden tegen Club Brugge. "Ik verwacht een intense en fysieke strijd in Brugge. Ik ben er zeker van dat we hier ons beste niveau moeten halen om te winnen", bekende PSG-coach Thomas Tuchel maandag in het Jan Breydelstadion.

"Club speelde gelijk tegen Galatasaray en stond 0-2 voor in Madrid. Dit seizoen zijn ze nog ongeslagen. Dan kan je niet op voorhand zeggen dat je hier zomaar kan komen winnen. We hebben heel veel respect voor deze tegenstander. Er zit enorm veel energie in dat team en ze spelen met durf. Ze storen hoog en het is dan aan ons om onder die druk uit te komen. Het zal bikkelen worden."

Bij de Parijzenaars ontbreken Neymar, Thilo Kehrer, Julian Draxler en Idrissa Gueye. Kylian Mbappé en Edinson Cavani zijn er dan weer opnieuw bij, maar kunnen nog geen hele wedstrijd aan. "Voor Kylian is het nog te vroeg om negentig minuten te spelen. Hetzelfde verhaal bij Cavani. Nu moeten we bekijken of ze de wedstrijd zullen starten, of invallen. De definitieve elf voor morgen/dinsdag heb ik nog niet. Ik heb wel enkele ideeën over hoe we het kunnen aanpakken en ik wil de laatste training afwachten. Het is al goed dat ze er opnieuw bij zijn. Hun afwezigheid hebben we vooral als team goed opgevangen. Met Mbappé en Cavani erbij zijn we sterker."

(BELGA)