Simons speelde van 2000 tot 2005 en daarna nog eens van 2013 tot 2018 voor Club. Nu neemt hij een rol op in de trainersstaf van Leko. Hij zal 'extra aandacht hebben voor de jonge talenten binnen te A-kern'.

"Het is fantastisch om zo snel na mijn spelerscarrière al deze stap te kunnen maken", reageerde Simons op de website van Club Brugge. "Ik heb er enorm veel zin in nu langs de andere kant mijn rol te spelen. Het zal goed zijn om nog altijd dicht bij deze spelersgroep te staan waar we al zoveel mooie dingen mee verwezenlijkt hebben."

(BELGA)

Simons speelde van 2000 tot 2005 en daarna nog eens van 2013 tot 2018 voor Club. Nu neemt hij een rol op in de trainersstaf van Leko. Hij zal 'extra aandacht hebben voor de jonge talenten binnen te A-kern'."Het is fantastisch om zo snel na mijn spelerscarrière al deze stap te kunnen maken", reageerde Simons op de website van Club Brugge. "Ik heb er enorm veel zin in nu langs de andere kant mijn rol te spelen. Het zal goed zijn om nog altijd dicht bij deze spelersgroep te staan waar we al zoveel mooie dingen mee verwezenlijkt hebben."(BELGA)