Massa, internationaal scheidsrechter sinds 2014, fluit pas zijn tweede wedstrijd op het kampioenenbal, na FC Porto -Lokomotiv Moskou van 6 november. Behalve een Youth League-match tussen RSC Anderlecht en Arsenal in 2016, heeft Massa nog niet eerder een wedstrijd met een Belgische club geleid. In de Serie A had hij de wedstrijdleiding in handen van tot dusver 114 matchen.

Club Brugge staat met 5 punten op de derde plaats in Champions League-groep A en is al zeker van overwintering in de Europa League. Atlético (12 punten) staat op kop in de poule, voor Borussia Dortmund (10 punten). AS Monaco is laatste met 1 punt.

(Belga)

Massa, internationaal scheidsrechter sinds 2014, fluit pas zijn tweede wedstrijd op het kampioenenbal, na FC Porto -Lokomotiv Moskou van 6 november. Behalve een Youth League-match tussen RSC Anderlecht en Arsenal in 2016, heeft Massa nog niet eerder een wedstrijd met een Belgische club geleid. In de Serie A had hij de wedstrijdleiding in handen van tot dusver 114 matchen.Club Brugge staat met 5 punten op de derde plaats in Champions League-groep A en is al zeker van overwintering in de Europa League. Atlético (12 punten) staat op kop in de poule, voor Borussia Dortmund (10 punten). AS Monaco is laatste met 1 punt.(Belga)