De Boever werd al eerder aangetrokken als hoofd keepersopleidingen, maar zal deze functie combineren met keeperstrainer van de A-kern.

De Boever werkte in Genk onder Guy Martens en vertrok een aantal jaren geleden op vraag van Michel Sablon naar Singapore om er te werken als keeperstrainer van de nationale ploeg. De Boever was tot vorig seizoen actief voor Al Arabi en de Aspire Academy in Qatar.

Bij Club Brugge vervangt De Boever als keeperstrainer Tomislav Rogic. Die behoorde tot de staf van voormalig hoofdcoach Ivan Leko.

(BELGA)

De Boever werd al eerder aangetrokken als hoofd keepersopleidingen, maar zal deze functie combineren met keeperstrainer van de A-kern. De Boever werkte in Genk onder Guy Martens en vertrok een aantal jaren geleden op vraag van Michel Sablon naar Singapore om er te werken als keeperstrainer van de nationale ploeg. De Boever was tot vorig seizoen actief voor Al Arabi en de Aspire Academy in Qatar.Bij Club Brugge vervangt De Boever als keeperstrainer Tomislav Rogic. Die behoorde tot de staf van voormalig hoofdcoach Ivan Leko.(BELGA)