Arne Onraedt ziet Olympic Ledegem kostbare punten verliezen

© VDB
Redactie KW

In de strijd om het behoud verloor Ledegem Sport A vorig weekend drie kostbare punten tegen rechtstreeks concurrent Aarsele (2-4).

Daardoor is de ploeg van coach Dave Van Moerkercke maar drie punten meer verwijderd van de voorlaatste plaats. Linksachter Arne Onraedt beseft dan ook heel goed dat men de komende weken best een reeks neerzet, te beginnen zondag op Aalbeke.

“Er is natuurlijk nog geen man overboord maar achteraf beseffen we wel dat er drie kostbare punten weg zijn na het verlies tegen Aarsele. We begonnen nochtans niet slecht aan de partij maar lieten na een onterechte strafschop, die de 1-2 inleidde, te snel de kopjes naar beneden gaan. Daar zullen we voor de komende weken zeker lessen uit moeten trekken willen we het behoud toch verzekeren.”

Zondag volgt dus een trip naar Aalbeke dat voorlopig één punt meer telt. “Bedoeling is om haasje over te doen en rustiger te kunnen ademen. Als spelersgroep weten we dus wat ons straks te doen staat, zonder de tegenstander te onderschatten”, besluit de leerkracht uit Ledegem die opteert net als de meeste van zijn collega’s voor een verlengd verblijf. Nog dit: Zondag op Aalbeke is Ward Vermeulen geschorst. (SBR)

Zondag 23 februari om 15 uur: KFC Aalbeke Sport-Olympic Ledegem A.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier