SK Roeselare neemt afscheid van trainer Steven De Groot na schamele 2 op 18

Steven De Groot betaalt het gelag voor de enorme terugval waarmee Roeselare al een hele tijd kampt. © VDB / Bart Vandenbroucke VDB
Redactie KW

Derdenationaler SK Roeselare zette maandag een punt achter de samenwerking met Steven De Groot. De Oost-Vlaming betaalt het gelag voor de enorme terugval waarmee de wit-zwarten al een hele tijd te kampen hebben.

De Groot, een 54-jarige Aalstenaar, had sinds maart de sportieve leiding op Schiervelde. Hij behoedde de Roeselaarnaars toen op vier wedstrijden van het einde van een moeilijk seizoenseinde, nadat boegbeeld Kurt Vercamp toen enkele maanden eerder dan voorzien beslist had om terug te keren naar zijn vorige job van T2.

Geen geloof meer

Ondanks een vliegende start zijn ze bij SK Roeselare nu al zes weken het winnen verleerd. Met een schamele 2 op 18 kreeg het geloof in een goede afloop zowel bij de spelers als bij de supporters een flinke knauw.

Wie de Oost-Vlaming zal opvolgen, is nog niet bekend. Tot nader order zal de rol van T1 worden uitgeoefend door Kurt Vercamp, Christophe Vandamme en Pedro Versavel: de drie nog resterende assistenten van de ontslagen De Groot. (SBE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier