Mandel United haalt ervaren verdedigers: Gauthier Libbrecht (30, Winkel Sp.) keert terug; ook Jarric Buysse (32, RFC Knokke) zet handtekening

Gauthier Libbrecht droeg ook een tijdje de kapiteinsband in zijn periode bij Mandel United. © VDB
Wouter Vander Stricht

Dat het Mandel United menens is om meteen mee te spelen om de hoofdprijzen in derde afdeling, dat mag duidelijk zijn. Na de degradatie werden alle nieuwkomers en spelers die hadden bijgetekend overtuigd om ook effectief de kleuren van Mandel te verdedigen. Met Gauthier Libbrecht haalt men nu nog een ervaren verdediger in huis. Hij komt over van Winkel Sport en speelde eerder al een seizoen bij de club.

Gauthier Libbrecht doorliep de jeugdopleiding bij Club Brugge en maakte dan zes seizoenen deel uit van KMSK Deinze. In 2021 maakte hij de overstap naar Mandel United, een jaar later koos hij voor Winkel Sport. Hij liep echter een zware blessure op en moest terug knokken. De linksvoetige verdediger verkast niet mee naar SK Roeselare, zoals quasi de hele ploeg van Winkel Sport. Hij kiest voor een avontuur bij Mandel United. Libbrecht werkt ook in Izegem als personal trainer bij Athos.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier