Na eerder aangekondigd ontslag zet SV Moorslede samenwerking met Renzo Demeulenaere nu per direct stop: “Geen grote reden achter zoeken”

SV Moorslede zet de samenwerking met T1 Renzo Demeulenaere per direct stop. © VDB
Stefaan Bogaerts
Stefaan Bogaerts Medewerker KW

Het bestuur van tweedeprovincialer SV Moorslede besliste net na Nieuwjaar al om de samenwerking met trainer Renzo Demeulenaere na deze campagne stop te zetten. Maar daar komt nu dus al een versneld einde aan.

Woensdag werd de Wervikse ambtenaar ingelicht dat men per direct de samenwerking stopt. “Het is inderdaad vroeger dan iedereen verwacht, maar een grote reden moet er niet achter gezocht worden”, aldus secretaris Christoph Werbrouck. “We geven nu enkel tot het einde van dit seizoen nog de kans aan T2 en beloftencoach Frederik Lazou. Daarna is het de beurt aan Bart Vanhal. Het zijn trouwens nog belangrijke vijf weken voor de club in opzicht van het behoud, te beginnen nu zondag met de verplaatsing naar het derde geklasseerde Club Roeselare. Daarna hebben we nog confrontaties met Zonnebeke, Geluveld, Vlamertinge en Moorsele om ons te redden. Bij het begin van het seizoen had niemand dit scenario ingecalculeerd, maar de blessurelast werd te groot, met de gekende gevolgen dus nu.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier