Yves Van Borm waarschuwt voor bekeropponent Rochefort: “Wie met geen druk om kan moet bij FC De Kampioenen gaan voetballen”

Yves Van Borm. © (Foto JPV)
Redactie KW

Eerst wat nieuw uit de hoofdmacht van Royal Knokke FC. De 20-jarige Yani Van Den Bossche tekende een contract voor twee seizoenen. De middenvelder komt over van KV Kortrijk. Vorig seizoen maakte hij er zijn debuut en kwam tot acht optredens voor De Kerels.

Yves Van Borm en zijn jongens schakelden in de Croky Cup RSC Verlaine uit met forfaitcijfers. Op zondag 22 augustus wordt in het Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park Union Rochefortoise opgewacht. Aftrap om 16 uur. De succescoach mikt andermaal hoog, zowel in competitie als in de Croky Cup.

“De pot halen met de topploegen is voor mij niet meer voldoende. Ik wil de finale van de Beker van België spelen! Dus komt het erop aan uiterst geconcentreerd Rochefort partij te geven. Dit geheel voetbalt ettelijke reeksen onder zijn niveau. Als we denken dat dit een hapklare brok wordt dan zijn we meteen uitgeschakeld en is het sprookje voorbij. Oké, over dan naar de competitie: wij zijn lang nog niet klaar, missen een aantal mensen maar hebben nog een maand tijd. Het kan niet vlug genoeg gaan. Eens de kern volledig vermoed ik sterker te zullen staan als vorig kampioenschap maar we zijn al meteen bye op de eerste speeldag. Dat had ik liever anders gezien. En ja, ik leg mezelf druk op, dat is bij Knokke nooit anders. Trouwens, wie met geen druk om kan moet maar bij FCF De Kampioenen gaan voetballen.” (JPV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier