Wat lieten de West-Vlaamse ploegen in de Beker van Vlaanderen zien?

Dylann Heusequin speelde met KBGO vorig weekend tegen Zwevezele. Dit weekend is Poperinge de tegenstander.

Dit weekend kwamen heel wat West-Vlaamse ploegen in actie in de voorrondes van de Beker van Vlaanderen. Een overzichtje van hun prestaties.

Bij de dames kwam er maar één West-Vlaamse ploeg in actie. Mibac Middelkerke won met 80-48 van eersteprovincialer Aartselaar. Morgane Peel werd topschutter met 19 punten.

Ook de heren van Mibac Middelkerke speelden hun bekerpartij. Zij verloren, ondanks 16 punten van Beau Deleersnijder, van Bavi Vilvoorde Two (73-82).

Blankenberge ging onderuit bij Knesselare (80-60), na een 34-19-tussenstand na het eerste quarter. Robin Casier liet 18 punten achter zijn naam bijschrijven.

Koksijde verloor met 68-87 van Sint-Truiden, ondanks 19 punten van Jeroen Degraeuwe voor de thuisploeg. Aan de rust stond het nog 38-31.

ZwevegemDeerlijk was nipt de mindere van Soba Antwerpen (56-54). Niemand geraakte in de dubbele cijfers bij de fusieploeg.

Basket SKT Ieper Three verloor met 85-45 bij Zuiderkempen Diamonds. Bij de rust stond het al 45-22. Bij Ieper was Jeroen Boudry topschutter met 10 punten.

Wikings Kortrijk won met 73-64 van Melsele-Beveren Two.

Zondag sloot een West-Vlaams bekeronderonsje tussen Basket Poperinge en KBGO Finexa Basket@Sea het weekend af. Poperinge verloor met 37-79. Vijf spelers van KBGO gingen in de dubbele cijfers. Poperinge was slechts met 7 spelers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier