Vincent Kesteloot had nog een overeenkomst tot juni 2018 maar blijft nu minstens tot juni 2019 aan de kust. Vorig seizoen was de international in de Belgische competitie goed voor gemiddeld 6,5 punten en 2,9 rebounds in 20'06".

In de Basketball Champions League was hij goed voor gemiddeld 2,4 punten en 3 rebounds in 14'42". In de FIBA Europe Cup noteerde hij 6,3 punten en 3 rebounds in 19'24".

Vincent Kesteloot is een harde werker. De gewezen Okapi-speler heeft het voorbije seizoen veel individueel werk geleverd met coach Dario Gjergja om zijn spel te verruimen. Voordien teerde Kesteloot teveel op zijn shot en zijn rebound terwijl hij nu al durft naar doel infiltreren. Defensief is er niets op deze Belgian Lion aan te merken. Kesteloot zal de komende seizoenen bij BC Oostende nog beter worden.

(PR)

Vincent Kesteloot had nog een overeenkomst tot juni 2018 maar blijft nu minstens tot juni 2019 aan de kust. Vorig seizoen was de international in de Belgische competitie goed voor gemiddeld 6,5 punten en 2,9 rebounds in 20'06".In de Basketball Champions League was hij goed voor gemiddeld 2,4 punten en 3 rebounds in 14'42". In de FIBA Europe Cup noteerde hij 6,3 punten en 3 rebounds in 19'24".Vincent Kesteloot is een harde werker. De gewezen Okapi-speler heeft het voorbije seizoen veel individueel werk geleverd met coach Dario Gjergja om zijn spel te verruimen. Voordien teerde Kesteloot teveel op zijn shot en zijn rebound terwijl hij nu al durft naar doel infiltreren. Defensief is er niets op deze Belgian Lion aan te merken. Kesteloot zal de komende seizoenen bij BC Oostende nog beter worden.(PR)