Tievolley Tielt B klaar voor topper tegen DV Waregem

“We zullen gefocust moeten zijn op het veld, geloven in onszelf en vertrouwen hebben in ons spel”, denkt Tessa Vandaele. (foto RV) © RV
Redactie KW

Tievolley Tielt dames B won in Promo 4B tot nu toe al iedere wedstrijd met 3-0. Vrijdagavond staan ze oog in oog met Damesvolley Waregem dat ook al iedere wedstrijd met 3-0 won. Tievolley rekent op de steun van het thuispubliek om de wedstrijd tot een goed einde te brengen.

“Nee, we hadden dit zeker niet verwacht”, opent de 19-jarige middenspeler Tessa Vandaele uit Tielt. “We hadden dit natuurlijk wel gehoopt, maar ook nu het zo goed gaat, moeten we alert zijn bij iedere wedstrijd. Als we kijken naar wat we al gepresteerd hebben de afgelopen wedstrijden, mogen we daar zeker trots op zijn. Hopelijk blijft dit zo tijdens de komende matchen en tijdens de terugronde. We komen ook uit een totaal andere competitie dan vorig jaar qua regio en wisten niet wat het niveau van de andere ploegen was.”

Beloning

“Ik denk dat kampioen spelen en overgaan naar derde provinciale zeker mogelijk. Toch is het nog moeilijk om te zeggen dat we op de eerste plaats zullen eindigen, omdat we nog niet tegen alle ploegen hebben gespeeld. Het zou een fantastische beloning zijn voor het harde werk van de ploeg en trainer Patrik Roegiers.”

Vrijdagavond wordt alvast een belangrijke wedstrijd om dat kampioenschap met de topper tegen Waregem D. “Aangezien zij ook al alles gewonnen hebben met 3-0, lijken zij de grootste concurrent voor de titel te worden.”

Vertrouwen

“We zullen gefocust moeten zijn op het veld, geloven in onszelf en vertrouwen hebben in ons spel. We hebben al aangetoond dat we kunnen vechten voor ieder punt. Naast het veld zal het belangrijk zijn om de ploeg op het veld aan te moedigen en ook ons publiek speelt daar een belangrijke rol in. Allen welkom om ons aan te moedigen dus”, knipoogt Tessa.

“Als we kijken naar de gespeelde wedstrijden van beide ploegen zijn we gewaagd aan elkaar. Wij hebben natuurlijk wel ons thuisvoordeel.” (RV)

Vrijdag 17 november om 20.30 uur: Tievolley Tielt B – Damesvolley Waregem D.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier