De wedstrijden in de WNBA werden vrijdag hervat na de boycot van twee dagen om te protesteren tegen het politiegeweld tegen Afro-Amerikanen, na het schietincident op Jacob Blake zondag.

Titelhouder Washington staat na vier zeges en tien nederlagen pas tiende voorlopig in de WNBA. Enkel de top-8 speelt play-offs.

De WNBA-competitie wordt deze zomer afgewerkt op de IMG Academy in Bradenton (Florida). De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de verkorte reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs.

(Belga)

De wedstrijden in de WNBA werden vrijdag hervat na de boycot van twee dagen om te protesteren tegen het politiegeweld tegen Afro-Amerikanen, na het schietincident op Jacob Blake zondag.Titelhouder Washington staat na vier zeges en tien nederlagen pas tiende voorlopig in de WNBA. Enkel de top-8 speelt play-offs.De WNBA-competitie wordt deze zomer afgewerkt op de IMG Academy in Bradenton (Florida). De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de verkorte reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs.(Belga)