Matt Lojeski met AEK Athene naar halve finales Champions League

Matt Lojeski draagt nu het shirt van AEK Athene. © (Foto PR)
Redactie KW

Baskettend Oostende kan op de Final Eight van de Champions League wel niet voor de huidige Zeekapiteins supporteren maar de rood-gelen moedigen wel een gewezen Zeekapitein aan.

Matt Lojeski, gewezen speler van Okapi Aalstar (2007-2009) en BC Oostende (2009-2013) en ook gewezen Belgian Lion, heeft zich met AEK Athene op de Final Eight geplaatst voor de halve finales van de Basketball Champions League.

De Amerikaanse Belg, die de match op de bank aanvatte, had een flink aandeel in de 82-94-zege van AEK Athene tegen het Tsjechische Nymburk. Matt Lojeski, die deze zomer verhuisde van het Turkse Tofas Bursa naar AEK Athene, was in 15’35” goed voor 12 punten (4 op 4 tweepunters, 1 op 2 bommen en 1 op 1 vrijworp) en 2 assists.

In de halve finale strijdt AEK Athene vrijdagavond tegen Zaragoza dat in een andere kwartfinale met 87-81 won tegen Tenerife, dat zelf in de playoffs Oostende na drie matchen uitgeschakeld had. Matt Lojeski werd met Oostende in 2012 en 2013 telkens landskampioen met Oostende.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier