Julie Vanloo verliest zevende keer op rij met Washington Mystics in WNBA

Julie Vanloo stond bijna 28 minuten op het terrein, maar was deze keer wat minder goed bij shot. © Belga

Het blijft voor Julie Vanloo en haar team Washington Mystics wachten op een eerste overwinning in de WNBA, de Amerikaanse vrouwenbasketcompetitie. Woensdagnacht (Belgische tijd) ging het team voor de zevende opeenvolgende keer onderuit.

In de eigen Entertainment and Sports Arena in Washington moesten de Mystics met 67-73 de duimen leggen voor Atlanta Dream. De 31-jarige Vanloo stond bijna 28 minuten op het terrein. Ze was met drie punten (en een scoringspercentage van slechts 16,7 procent) minder goed bij schot dan in de voorgaande wedstrijden. De Belgian Cat deelde ook vijf assists uit en pakte een rebound. Haar teamgenote Ariel Atkins werd met 21 punten topschutter van de avond.

0 op 7

Met 0 op 7 bengelen de Mystics als zesde en laatste nog steeds helemaal onderin het klassement van de Eastern Conference. Washington is de enige van de twaalf ploegen die dit seizoen nog niet kon winnen.

Vrijdagavond gaan de Mystics op bezoek bij New York Liberty. Op de eerste speeldag verloren Vanloo en co thuis met 80-85 van de vicekampioen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier