Julie Vanloo en Washington Mystics lijden vijfde nederlaag op rij tegen Seattle

Julie Vanloo kreeg zelf bijna twintig minuten speeltijd bij de thuisploeg en was daarin goed voor vijf punten, zes assists en een rebound. © Belga

Julie Vanloo heeft dinsdag (lokale tijd) met de Washington Mystics een vijfde opeenvolgende nederlaag geleden in de WNBA, de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen. In eigen huis verloor Washington met 77-83 van Seattle Storm.

Vanloo kreeg zelf bijna twintig minuten speeltijd bij de thuisploeg en was daarin goed voor vijf punten, zes assists en een rebound. Ondanks 25 punten van Ariel Atkins en de 24 van Shakira Austin wist Seattle mede door de 24 punten van de Nigeriaanse Nneka Ogwumike toch aan het langste eind te trekken.

Voor de Washington Mystics was het al de 22e nederlaag op 28 competitiewedstrijden. Daardoor bezetten ze nog altijd de laatste plaats in de WNBA. Seattle heeft zich vastgebijteld op de vijfde plaats in de stand. Op de volgende speeldag krijgt Washington opnieuw in de eigen zaal bezoek van de Los Angeles Sparks, de voorlaatste in de stand.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier