Oostende opent de kwartfinales van de playoffs vrijdag 24 mei om 20.30 uur thuis tegen Okapi Aalstar. Zondag 26 mei volgt het tweede duel om 15 uur in Aalst. Een eventuele derde match is voorzien dinsdag 28 mei om 20.30 uur in Oostende. Indien Oostende die serie overleeft, ontmoet het in de halve finales donderdag 30 mei thuis de winnaar van de confrontaties tussen Charleroi en Limburg United. Zaterdag 1 juni is er de verplaatsing. Een eventuele derde match volgt maandag 3 juni.

Normaal zou de tweede van de rangschikking pas vrijdag 31 mei zijn halve finales aanvatten. Omdat de Winketkaai van Kangoeroes Mechelen - tegenstander van Antwerp Giants - op zondag 26 mei wegens de verkiezingen niet vrij is, zijn er echter wijzigingen in het schema van de kwartfinales van Antwerp Giants, dat de pole-positie behaalde. Zo komen er ook wijzigingen in het schema van de Oostendenaars.

De data van de finales van de play-offs: 7, 9, 11 en eventueel 13 en 15 juni.

(PR)

Oostende opent de kwartfinales van de playoffs vrijdag 24 mei om 20.30 uur thuis tegen Okapi Aalstar. Zondag 26 mei volgt het tweede duel om 15 uur in Aalst. Een eventuele derde match is voorzien dinsdag 28 mei om 20.30 uur in Oostende. Indien Oostende die serie overleeft, ontmoet het in de halve finales donderdag 30 mei thuis de winnaar van de confrontaties tussen Charleroi en Limburg United. Zaterdag 1 juni is er de verplaatsing. Een eventuele derde match volgt maandag 3 juni.Normaal zou de tweede van de rangschikking pas vrijdag 31 mei zijn halve finales aanvatten. Omdat de Winketkaai van Kangoeroes Mechelen - tegenstander van Antwerp Giants - op zondag 26 mei wegens de verkiezingen niet vrij is, zijn er echter wijzigingen in het schema van de kwartfinales van Antwerp Giants, dat de pole-positie behaalde. Zo komen er ook wijzigingen in het schema van de Oostendenaars.De data van de finales van de play-offs: 7, 9, 11 en eventueel 13 en 15 juni.(PR)