"Op het einde van het eerste kwart werd coach Gjergja, naar onze mening totaal onterecht naar de kleedkamer verwezen", klinkt het bij FILOU Oostende. "Gelukkig heeft assistent coach Thierry Declercq al heel wat watertjes doorzwommen en heeft hij de taak van zijn headcoach vlot overgenomen. Maar bovendien hebben ook de spelers een duidelijk signaal van respect en steun gegeven aan coach Gjergja door het game-plan correct te blijven uitvoeren en de wedstrijd overtuigend te winnen!"

Dario Gjergja had zich geërgerd aan een aanvallende fout op Yannick Desiron. Ref Laurent Beck maande hem tot kalmte aan. Toen daarna ook ref Samir Krehic hem de les spelde, zwaaide Gjergja met de armen. Beck kende de coach van Oostende een technische fout toe. Nog vooraleer Idris Lasisi, speler van Bergen, zijn vrijworp mocht nemen, floot ref Krehic een tweede technische fout tegen Gjergja die wellicht iets geroepen had naar de wedstrijdtafel. De Kroaat moest bij deze uitsluiting meteen de arena verlaten.

(PR)

"Op het einde van het eerste kwart werd coach Gjergja, naar onze mening totaal onterecht naar de kleedkamer verwezen", klinkt het bij FILOU Oostende. "Gelukkig heeft assistent coach Thierry Declercq al heel wat watertjes doorzwommen en heeft hij de taak van zijn headcoach vlot overgenomen. Maar bovendien hebben ook de spelers een duidelijk signaal van respect en steun gegeven aan coach Gjergja door het game-plan correct te blijven uitvoeren en de wedstrijd overtuigend te winnen!"Dario Gjergja had zich geërgerd aan een aanvallende fout op Yannick Desiron. Ref Laurent Beck maande hem tot kalmte aan. Toen daarna ook ref Samir Krehic hem de les spelde, zwaaide Gjergja met de armen. Beck kende de coach van Oostende een technische fout toe. Nog vooraleer Idris Lasisi, speler van Bergen, zijn vrijworp mocht nemen, floot ref Krehic een tweede technische fout tegen Gjergja die wellicht iets geroepen had naar de wedstrijdtafel. De Kroaat moest bij deze uitsluiting meteen de arena verlaten. (PR)