En daar is de volgende nederlaag voor KB Gistel Oostende

Kapitein Sam Lambrecht scoorde 16 punten voor KB Gistel Oostende. © (Foto VDB)

KB Gistel Oostende One verloor zaterdagavond met duidelijke 88-55-cijfers bij Limburg United Two.

Na de 8-8 via een driepunter van Lambrecht kon de thuisploeg tot 15-8 uitlopen. Lambrecht dichtte de kloof zodat na het eerste kwart alles weer mogelijk was (22-19). Gebbert zorgde nog voor de 24-21, maar in de laatste acht minuten van het tweede kwart scoorde KBGO nauwelijks nog. Limburg United liep uit tot 40-25 bij de rust.

Na de pauze veranderde er niet veel aan het spelbeeld. De thuisploeg bleef wel heel vlot scoren. In het derde quarter gooiden ze maar liefst 28 punten door de ring. De kloof van 20 punten stond dan ook al snel op het bord (68-44). Ook in het slotquarter kon KBGO niet meer overtuigen en werd het uiteindelijk nog een nederlaag met een dertiger verschil.

KB Gistel Oostende: Smout 9, Gebbert 2, Lambrecht 16, Huurman 10, Waleson 2, Kediambiko 13, Buysse 3.