In de finale (best-of-5) van de play-offs won het team van Meesseman ook het derde duel met Dynamo Kursk: 91-94. Eerder trok Ekaterinburg in een heruitgave van de eindstrijd van vorig jaar al met 74-64 en 82-69 aan het langste eind.

De 24-jarige Meesseman was goed voor 4 punten, 9 rebounds en 2 assists. Anderhalve week geleden stak de Belgian Cat met haar club ook al de EuroLeague op zak. Ze werd toen gehuldigd met de MVP-trofee van de Final 4.

Voor Ekaterinburg is het al de tiende opeenvolgende landstitel, de twaalfde in de clubgeschiedenis. Meesseman was er ook bij de vorige twee titelvieringen bij.

In de finale (best-of-5) van de play-offs won het team van Meesseman ook het derde duel met Dynamo Kursk: 91-94. Eerder trok Ekaterinburg in een heruitgave van de eindstrijd van vorig jaar al met 74-64 en 82-69 aan het langste eind.De 24-jarige Meesseman was goed voor 4 punten, 9 rebounds en 2 assists. Anderhalve week geleden stak de Belgian Cat met haar club ook al de EuroLeague op zak. Ze werd toen gehuldigd met de MVP-trofee van de Final 4.Voor Ekaterinburg is het al de tiende opeenvolgende landstitel, de twaalfde in de clubgeschiedenis. Meesseman was er ook bij de vorige twee titelvieringen bij.