Bobcat Wielsbeke One: “Tandje bijsteken”

David El Sayeh: “De wedstrijd tegen Oostende verloren we verdiend.” © ELD ELD
Redactie KW

Bobcat Wielsbeke One boekte vorig weekend zijn eerste zege van het nog prille seizoen. Mibac Middelkerke werd met een veertiger opzij gezet. Dit weekend komt B-Ballers Diksmuide op bezoek in Sporthal Hernieuwenburg.

Nadat de kampioen uit vierde provinciale met 52-59 eerder verrassend in eigen huis onderuit ging tegen KB Oostende Bredene Basket@sea, kon het de volle buit nu wel meenemen uit Middelkerke. “De wedstrijd tegen Oostende verloren we verdiend”, vertelt David El Sayeh. “Het was een wedstrijd die ik moeilijk kan verwoorden. We brachten te weinig energie. We missen telkens wel enkele jongens, maar we zijn nog altijd steeds met negen of tien. Tegen Middelkerke hadden we het betere van het spel. We namen een heel goede start, sloegen meteen een kloofje en verzwakten niet meer. Middelkerke had dan ook niet echt veel wisselmogelijkheden.”

“Het is nog vroeg om te zeggen hoe het niveau er echt aan toe gaat in de kustreeks”, zegt de 32-jarige Bissegemnaar. “Wat we wel weten is dat we meer dan een tandje gaan moeten bijsteken in vergelijking met vorig jaar. Voor ons is over gaan in tegenstelling tot vorig jaar geen prioriteit meer.”

onbekende ploegen

“Waar we anders al de nadruk op legden, willen we nu nog meer doen. Ons amuseren met deze vriendenbende. Maar toch willen we zoveel mogelijk winnen”, knipoogt hij. “Diksmuide is een match om naar uit te kijken. Sander Beel woont daar. Hij traint soms mee met ons team. Volledig onbekend zullen ze dus niet zijn voor ons. Hopelijk zijn we vertrokken voor een reeksje tegen voor ons veel onbekende ploegen”, aldus David El Sayeh. (ELD)

Zondag 22 september om 11 uur, Sporthal Hernieuwenburg: Bobcat Wielsbeke One – B-Ballers Diksmuide.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier