Nog één keer een boksgala voor amateurs in zaal Iso

Vader Marnix en zoon Wouter Dujardin voor zaal Iso waar hun amateurboksgala een van de laatste activiteiten zal zijn. © Frank Meurisse

Vrijdag 17 mei organiseren Marnix en Wouter Dujardin voor de zesde keer een liefhebbersboksgala in zaal Iso in Izegem. “Onze laatste meeting in zaal Iso die nog dit jaar afgebroken wordt”, zeggen organisatoren Marnix en Wouter Dujardin. “Er staan een veertiental kampen op het programma en we beginnen eraan om 20 uur.”

“Al vier keer organiseerden we onze amateurmeetings in zaal Iso, één keer moesten we uitwijken naar zaal Sportief omdat de Iso het coronavaccinatiecentrum voor de regio was. Onze zesde editie is opnieuw in zaal Iso, maar dan wel de allerlaatste keer. Volgend jaar moeten we in een andere locatie organiseren.”

Groot succes

“De amateurboksgala’s waren al iedere keer een groot succes. En daar zijn verschillende redenen voor. Onze trouwe sponsors van ons Ingelmunsters Boksgala mogen nu een pak gratis kaarten aan hun relaties uitdelen. Amateurboksers brengen op amateurmeetings ook altijd veel supporters mee. En een andere belangrijke reden van dat succes is uiteraard onze keuze voor amateurs uit de streek en van clubs uit onze provincie waarmee wij goede relaties onderhouden. Bovendien zagen we al iedere keer vele mooie én kwalitatieve kampen. Het moeten niet altijd profkampen zijn om mooie boks te zien”, aldus de organisatoren.

Programma

BC Monteyne uit Ingelmunster: Jens Vanglabbeke, Jeroen Demet, Wesley Van De Veire en zijn zus Agnes Van De Veire; BC Respect Lauwe: Darco Dewaele, Alex Lameire, Laura Van Den Haute en Yasmina El Khoulati; BC Flandria Oostende: Romal Hotak en Wout Geerseau; BC Koksijde: Shakran Hussani en Abdelmajed Haji; BC Bredene: Maxim Puystjens en Bepe Servais.

Agnes Van De Veire zit in de nationale selectie dames jeugd en Yasmina El Khoulati bij de dames juniores. De tegenstanders van de West-Vlamingen komen uit de regio’s Brussel en Wilrijk. De weging heeft diezelfde dag om 18 uur plaats in zaal Iso. (IB)

Tickets kosten 15 euro in vvk en 20 euro add. Je kan ze bestellen in café Den Ondank in de Lendeleedsestraat 26 in Izegem, via 0485 79 58 03 (Marnix) én 0486 71 38 11 (Wouter) of via mail amateurboksgala@gmail.com.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier