Logan organiseert 24 uren tennis- en padelmarathon: “En allemaal ten voordele van De Warmste week”

Een groep (vrouwelijke) leden van TC Logan zet zich met 24 uren tennis en padel in voor de Warmste Week. © ACR
Redactie KW

‘Logan goes Warmste Week’. Onder die titel pakt de club van vrijdag 27 september om 20 uur tot zaterdag 28 september om 20 uur uit met 24 uur sportplezier in tennis en padel.

De Warmste Week vindt dit jaar opnieuw in Brugge plaats. Bij TC Logan neemt een groep leden het initiatief om zich voor die actie en het goede doel in te zetten. “We vormen een warme club. En iedereen wil zich hiervoor engageren”, weet Emilie Delrue.

Vroeg bij

“We zijn er zo vroeg bij omdat we tennis én padel willen aanbieden. Later op het jaar kan er geen tennis worden gespeeld en we willen iedereen zoveel mogelijk bereiken”, vult Charlotte Monkerhey aan. “Er is op de site van Logan tevens veel randanimatie voorzien voor jong en oud.” Er wordt met tennis en padel op vrijdag om 20 uur gestart. Daarnaast is er een pastabar. “Dit gaat gepaard met muziek van de coverband De Marcello’s. We gaan dan de nacht in. We hebben ook hier veel leden die deze uitdaging aangaan. Op zaterdag beginnen we vanaf 6 uur met het serveren van een ontbijt. ’s Middags is er een pizzabar met in de namiddag kinderanimatie met onder andere een goochelaar, spelletjes en een glittertattoo”, legt Emilie uit.

Tombola

Vanaf halfvijf volgt een optreden van Leavs. Om zes uur zijn er opnieuw pizza’s verkrijgbaar. Op zaterdag om 20 uur worden de 24 uren afgesloten. Daarna is er nog een afterparty met DJ Martin en DJ’s Lonne en Bo. “Er is ook de uitreiking van de tombola met zeer mooie prijzen. Die hebben we te danken aan de lokale handelaars en bedrijven die voor sponsoring hebben gezorgd, alsook aan onze club TC Logan”, aldus Sofie Werbrouck. Wie in Logan wenst deel te nemen aan de tennis- en padelmarathon, kan dat voor 7,5 euro per persoon. Er kan hiervoor met een gratis ballenpakket anderhalf uur gespeeld worden. “Op die manier hebben we met vier per terrein 30 euro dat integraal naar het goede doel gaat.” (ACR)

Inschrijven kan via logan.warmste.week@gmail.com