Zo was er bij dames 4 (3-10) een tiebreak nodig om de winnares aan te duiden Emma Deprez haalde het in een driesetter van Tori Claeys. Ook Kurt Ver Eecke had dat extraatje nodig om Tim Christensen te verslaan in de reeks heren 45 (3-10).

Thomas Deprez (heren 6), Katleen Logghe (dames 4) en Sybren Muylle wonnen vlot hun finale. Steven Vandemaele (heren 35 5) en Els Festjens hadden iets meer moeite om te winnen. De laatste finale bij de heren 34 4 was een Egems onderonsje. Beide spelers van TC De Wilge maakten er een aangenaam kijkstuk van. In een felbevochten wedstrijd gaf Philip Hennion in de beslissende set een 3-0 voorsprong weg aan Greg De Luyck die terugvocht om die set met 7/5 binnen te halen.

(WD)

Zo was er bij dames 4 (3-10) een tiebreak nodig om de winnares aan te duiden Emma Deprez haalde het in een driesetter van Tori Claeys. Ook Kurt Ver Eecke had dat extraatje nodig om Tim Christensen te verslaan in de reeks heren 45 (3-10). Thomas Deprez (heren 6), Katleen Logghe (dames 4) en Sybren Muylle wonnen vlot hun finale. Steven Vandemaele (heren 35 5) en Els Festjens hadden iets meer moeite om te winnen. De laatste finale bij de heren 34 4 was een Egems onderonsje. Beide spelers van TC De Wilge maakten er een aangenaam kijkstuk van. In een felbevochten wedstrijd gaf Philip Hennion in de beslissende set een 3-0 voorsprong weg aan Greg De Luyck die terugvocht om die set met 7/5 binnen te halen.(WD)