Ondanks het beperkte programma was er toch veel beweging in het centrum van Kortrijk, Marke en Heule. De drie locaties waren immers autovrij, fietsers en voetgangers kregen er vrij spel.

Deelnemers aan de fietstocht konden een waardebon van 400 euro winnen voor de aankoop van een fietst. Mevrouw Lien Meersdom uit Marke werd geloot uit de 2.366 deelnemers.

"Dit was ondanks corona een zeer geslaagde editie", laat schepen van Mobiliteit Axel Weydts (SP.A) weten. "Honderden gezinnen konden op een veilige manier genieten van een aangename fietstocht. We kregen enorm veel positieve reacties. Ook de sfeer in de autovrije fietszones was zeer aangenaam, ondanks het feit dat we geen grote publiekstrekkers konden programmeren."

Ondanks het beperkte programma was er toch veel beweging in het centrum van Kortrijk, Marke en Heule. De drie locaties waren immers autovrij, fietsers en voetgangers kregen er vrij spel. Deelnemers aan de fietstocht konden een waardebon van 400 euro winnen voor de aankoop van een fietst. Mevrouw Lien Meersdom uit Marke werd geloot uit de 2.366 deelnemers. "Dit was ondanks corona een zeer geslaagde editie", laat schepen van Mobiliteit Axel Weydts (SP.A) weten. "Honderden gezinnen konden op een veilige manier genieten van een aangename fietstocht. We kregen enorm veel positieve reacties. Ook de sfeer in de autovrije fietszones was zeer aangenaam, ondanks het feit dat we geen grote publiekstrekkers konden programmeren."