Zwaar verlamde Bert Begein haalt vanuit zijn bed 11.175 euro voor goeie doelen binnen

Bert Begein. © Joke Couvreur
Philippe Verhaest

De actie die Bert Begein eind augustus op poten zetten, is een weergaloos succes. Letterlijk vanuit zijn bed zamelde de zwaar verlamde Izegemnaar liefst 11.175 euro voor drie goeie doelen in. “Ik ben ongelooflijk blij.”

Hij raakte 33 jaar geleden volledig verlamd na een verkeersongeval, maar dat houdt Izegemnaar Bert Begein (42) niet tegen om het verschil te maken. Letterlijk vanuit zijn bed voerde hij de voorbije maanden actie om fondsen bij elkaar te krijgen voor drie goeie doelen die hem na aan het hart liggen: Samugam, Askovi en Mama Kivu.

“Mijn streefdoel was 5.000 euro, maar uiteindelijk klok ik af op liefst 11.175 euro. Een onverhoopt resultaat. 3.316 euro gaat naar Samugam, 4.228 euro is voor Mama Kivu en Askovi krijgt een cheque van 3.639 euro. Ik wil iedereen bedanken die me hiervoor gesteund heeft.”

Berthttps://www.facebook.com/bert.begeinhttps://www.facebook.comFacebook1280

Beste (FB)-vrienden,

wie het resultaat wil weten van mijn actie ‘Bert for life’ kan het volgende filmpje bekijken:). Ik wil iedereen die hielp nog eens van harte bedanken. U mag nog altijd storten hoor:). Ik voeg hier nog enkele namen bij van mensen die ik nog moet bedanken, maar waarvan ik niet weet wie ze zijn.

Onbekenden :
Luc Maddens
Cappon – Holvoet
Van Parys Wilfried
Deconinck Wilfried
Luc Vermeersch
Verstraete Marian
Debonne Marie
Hoornaert – Maertens
Alleyn Rudy
Vangheluwe – Meeuws
De Saedeleire Marleen
Boucquez Daniel
Maurits Maesen
Paul Verstraete
Rita Dejonghe

Vele groetjes,

Bert

Geplaatst door Bert Begein op Donderdag 22 oktober 2020

video1.0https://www.facebook.com/bert.begein/videos/10159647696173514500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier