"Mijn zoon was op stap met zijn vriendin in het centrum van Ieper", vertelt mama Lindsey D'Alleine, die woensdagavond al meteen een oproep lanceerde op Facebook. "Op een gegeven moment merkte hij dat het hangertje aan zijn halsketting verdwenen was. Een snelle zoektocht leverde niets meer op. Het hangertje heeft een grote emotionele waarde voor hem, aangezien het as bevat van zijn vader Kris Dasseville, die vorig jaar overleed."

Het gezin Dasseville-D'Alleine woont in Nieuwpoort, naast Tibo zijn er nog twee jongere zonen en een zusje. Het verloren hangertje meet zo'n kleine 3 centimeter en heeft de vorm van een druppel. Wie het belangrijke sieraad vindt, kan Lindsey D'Alleine bereiken via Facebook of kan contact opnemen met de webredactie via frederik.jaques@kw.be.

De oproep op Facebook werd op erg korte tijd al meer dan 1.500 keren gedeeld, maar voorlopig zonder resultaat.

(FJA)

"Mijn zoon was op stap met zijn vriendin in het centrum van Ieper", vertelt mama Lindsey D'Alleine, die woensdagavond al meteen een oproep lanceerde op Facebook. "Op een gegeven moment merkte hij dat het hangertje aan zijn halsketting verdwenen was. Een snelle zoektocht leverde niets meer op. Het hangertje heeft een grote emotionele waarde voor hem, aangezien het as bevat van zijn vader Kris Dasseville, die vorig jaar overleed."Het gezin Dasseville-D'Alleine woont in Nieuwpoort, naast Tibo zijn er nog twee jongere zonen en een zusje. Het verloren hangertje meet zo'n kleine 3 centimeter en heeft de vorm van een druppel. Wie het belangrijke sieraad vindt, kan Lindsey D'Alleine bereiken via Facebook of kan contact opnemen met de webredactie via frederik.jaques@kw.be.De oproep op Facebook werd op erg korte tijd al meer dan 1.500 keren gedeeld, maar voorlopig zonder resultaat.(FJA)