Op basis van 100.000 inwoners komt dit neer op 280 besmettingen. Omdat er meer dan 100 zijn, wordt nu alarm niveau 4 overschreden en krijgt Zonnebeke een rode markering.

Toch is er ook nog goed nieuws te melden. Nog slechts tien bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Jozef testen positief, waarvan nog drie in het ziekenhuis. Eerder mochten twee bewoners van de covid-unit weer naar hun leefkamer op de afdeling waar ze normaal wonen en twee bewoners kwamen terug van het ziekenhuis naar hun leefkamer op de afdeling.

Twee andere bewoners komen terug van ziekenhuis en verblijven nog even op de covid-unit. Één van de medewerkers die ziek was is intussen ook al weer aan het werk.

(NVZ)

Op basis van 100.000 inwoners komt dit neer op 280 besmettingen. Omdat er meer dan 100 zijn, wordt nu alarm niveau 4 overschreden en krijgt Zonnebeke een rode markering.Toch is er ook nog goed nieuws te melden. Nog slechts tien bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Jozef testen positief, waarvan nog drie in het ziekenhuis. Eerder mochten twee bewoners van de covid-unit weer naar hun leefkamer op de afdeling waar ze normaal wonen en twee bewoners kwamen terug van het ziekenhuis naar hun leefkamer op de afdeling.Twee andere bewoners komen terug van ziekenhuis en verblijven nog even op de covid-unit. Één van de medewerkers die ziek was is intussen ook al weer aan het werk.(NVZ)