Zeven fotografen schenken kasinhoud van hun tentoonstelling aan Mivalti Tielt

Op de foto herkennen we achteraan v.l.n.r. Marc Speeckaert, Jessica Bruneel, Stefaan Depraeter, Marc Lecluyse en Wouter Meeus. Vooraan zien we v.l.n.r. Regine Moreels, Anja Rogiers, Annelore Suys en Patrica Vande Walle. © gf
Redactie KW

In het weekend van 15 en 16 juni stelden zeven fotografen van CVO Scala afdeling Tielt onder de naam ‘Finals 7’ in de showroom van Inofec Kantoormeubelen hun portfoliotentoonstelling voor aan het grote publiek.

De expo was het afstudeermoment van de fotografieopleiding waaraan Jessica Bruneel, Stefaan Depraeter, Marc Lecluyse, Wouter Meeus, Annelore Suys, Patrica Vande Walle en Anja Rogiers bijna zeven jaar geleden begonnen.

Naast het fotografische aspect moesten de fotografen om deze portfoliomodule tot een goed einde te brengen ook zelf instaan voor de organisatie van het toonmoment. De nieuwe showroom van Inofec langs de Deinsesteenweg in Tielt voldeed perfect aan de behoefte en talrijke sponsors verbonden graag hun naam aan de tweedaagse tentoonstelling, die een groot succes bleek te worden.

500 euro

Al van bij aanvang was er in de groep unanimiteit over het feit dat het resterende bedrag geschonken zou worden aan een goed doel. Het was Marc Speeckaert die het voorstel deed om dat bedrag binnen Tielt te houden en zo te schenken aan Mivalti. Directrice Regine Moreel mocht uit handen van de zeven fotografen een bedrag van 500 euro in ontvangst nemen.

(WME)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier