Zesde ondernemerstreffen in splinternieuwe Aveve Handzame

Achtergronden en objecten 8 PD OS8118_Wolken en hemel_Fonds et objets 8 PD OS8118_Nuages et ciel
Sarah Gadeyne

De zesde editie van het Kortemarkse ondernemerstreffen vond plaats in de Aveve in Handzame. Zaakvoerders Stijn Gadeyne en Griet Inghelbrecht verwelkomden samen met schepen van Ondernemen Christine Logghe (Cd&V), een vijftigtal ondernemers in hun splinternieuwe winkel.

“Er waren zowel winkeliers als ondernemers van kleine en grote ondernemingen aanwezig. Na het onthaal mocht Griet de historiek van onze winkel schetsen, eindigend met de heropening in december, na onze grote verbouwingen”, vertelt Stijn.

“Toen schepen Logghe ons vroeg of het treffen hier mocht plaatsvinden, waren we een beetje overdonderd. Wij zijn een kleine onderneming in vergelijking met de vorige gastbedrijven. Maar we zijn natuurlijk wel trots om ons bedrijf voor te stellen. In de voorbije 22 jaar hebben we al heel wat ondernomen.”

Schepen Toon Vancoillie (Open VLD) besprak daarna de toekomstige infrastructuurwerken in Groot-Kortemark, maar ook de impact op de ondernemingen in de buurt. “Onder andere het kruispunt van de Groenestraat en de Staatsbaan zal vernieuwd worden“, vertelt Stijn.

De groep ondernemers sloot af met een netwerkmoment bij het inspiratieplein in het midden van de winkel. (SG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier