Wie van deze kandidaten wordt wijkburgemeester in de Belgiekwijk?

De zeven kandidaten voor het burgemeesterschap op de Belgiek met vlnr. Stefaan Vanwynsberghe, Renaat Vanneste, Frank Devos, Casper Cotton, Janne Dejager, Ronny Deleersnyder en Henkie Courtens. © MV4 MVD
Marc Vergote
Marc Vergote Medewerker KW

Met de titel en sjerp van wijkburgemeester van de Belgiekwijk in Deerlijk als inzet, starten de zeven kandidaten vanaf zaterdag 16 september hun campagne.

Janne Dejager is de enige vrouw in het gezelschap en heeft als slogan Herhaal het morgen. Bij Henkie Courtens staan zaterdag vanaf 15 uur onder meer picon en wijn klaar. Zondagmiddag zet Frank Devos de glazen en hapjes klaar. Dezelfde dag, in de namiddag, nodigt Renaat Vanneste de kiezers uit. Rony Deleersnyder heeft er drie zondagmiddagen (17, 24 september en 1 oktober) voor over. Casper Cotton is de jongste en hij verwacht de Belgieknaren op 23 september vanaf 15 uur. De uittredende burgemeester, Stefaan Vanwynsberghe, ontvangt de kiezers op zaterdagnamiddag 30 september en ambieert een tweede termijn. De kiesverrichtingen hebben plaats op kermiszaterdag 7 oktober tussen 14.30 uur en 17 uur in de feesttent. (MVD/foto MVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier