Wie stuurt jarige Thibault Maenhoudt uit Oudenburg een verjaardagskaartje?

Thibault Maenhoudt. © LIN
Redactie KW

Isabelle, de tante van Thibault Maenhoudt, wil graag een oproep doen om haar metekindje met kaartjes en wensen te verrassen voor zijn vierde verjaardag.

“Thibault kijkt al weken uit naar zijn verjaardag op 8 april. Hij heeft zelfs met zijn mama Berdien Desaever een aftelkalender gemaakt. Maar hoe leg je aan zo’n kind uit dat er dit jaar geen feest zal zijn?”, zegt Isabelle Maenhoudt, zus van Thibaults papa Alexander.

“Zijn verjaardagsfeest stond gepland op paaszondag 5 april om er samen met neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes een leuke dag van te maken. Thibault verlangde naar de cadeautjes en de aandacht die hij zou krijgen. Ook zouden ze samen naar de paaseieren zoeken. Dat alles kan door de coronasituatie niet”, aldus nog tante Isabelle.

“Daarom zou ik hem willen verrassen met veel kaartjes en verjaardagwensen. Thibault woont samen met zijn mama en papa en kleine zusje Margaux op een boerderij. Hij is een lieve goedlachse spring-in-‘t-veld en ook wel een deugnietje. Hij houdt heel veel van dieren”, beschrijft Isabelle Maenhoudt haar neefje.

Wie Thibault Maenhoudt toch nog een beetje een fijne verjaardag wil bezorgen, kan hem dus een plezier doen met een kaartje of een tekening. Zijn adres is Westkerksestraat 93, 8460 Oudenburg. (LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier