Wie wordt de ultieme voetbalkenner van Kuurne? Gemeente pakt uit met online pronostiekplatform voor EK voetbal

Op de foto zien we v.l.n.r. burgemeester Francis Benoit, Pieterjan Vey, Matthias Masscheleyn. Liselotte Vanwynsberghe en Bram Deloof. © BRU
Nico Speleers
Nico Speleers Medewerker KW

Het EK voetbal gaat vandaag, vrijdag 14 juni, van start in Duitsland en loopt tot 14 juli. De gemeente Kuurne heeft in samenwerking met Tifogame een gepersonaliseerd online pronostiekplatform opgezet om bij het Europees kampioenschap extra sfeer en gezelligheid te brengen bij de lokale handelaars.

Iedereen die winkelt, kan deelnemen aan de Tifogame-pronostiek in de lokale handelszaken en zo kans maken op mooie prijzen. Bij elke aankoop in een van de deelnemende winkels ontvangt de klant een unieke code om deel te nemen aan een pronostiek over de wedstrijden van de Rode Duivels. Wie bijvoorbeeld de beste voorspelling doet bij bakkerij Markey, wint een chocolade voetbal. Elke handelaar bepaalt zelf de prijs voor de winnaar, maar klanten maken ook kans op een van de vijftien hoofdprijzen die de gemeente Kuurne uitdeelt. De hoofdprijs is een vipdag in Kuurne ter waarde van 525 euro, inclusief een ballonvaart en een verzorgd avondje uit.

Meespelen is eenvoudig

Het platform is toegankelijk voor iedereen. Deelname is gratis en puur voor het plezier dat bij het EK past. Wanneer de Rode Duivels spelen, is iedereen supporter en heeft iedereen wel een mening. Deze beleving wordt doorgetrokken bij de lokale handelaars en de gemeente zelf, met meerdere levensgrote kartonnen Rode Duivels verspreid doorheen Kuurne. Inwoners vinden flyers met een QR-code die hen rechtstreeks naar het spelformulier leidt bij de deelnemende handelaren.

De winnaars worden bekendgemaakt na de finale op 14 juli. De deelnemende handelszaken zijn terug te vinden via www.kuurne.be/ek-wedstrijd.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier