Dit weekend 67ste Vlaamse Kermis op Sint-Jozef: vaste waarde tijdens Tielt Zomert

Chantal Schotsmans, Dirk Van Buren, Kris Borms, Hilde Debrouwere, Kelly Van Hulle en Claudine Wittevrongel. © WMe by Wouter Meeus
Redactie KW

Op 28, 29 en 30 juni vindt al voor de 67ste keer de Vlaamse kermis op de Sint-Jozefsparochie plaats, een vaste waarde in het programma van Tielt Zomert.

Nieuw is dat het evenement dit keer niet in een tent zal plaatsvinden, maar wel in de polyvalente zaal van de H. Hartschool. “We kozen voor een afgeslankte versie van het programma, met één centrale activiteit per dag”, legt Claudine Wittevrongel uit. “Op vrijdag starten we om 19 uur met een bingo-avond, op zaterdag zorgen we voor een ontbijtbuffet vanaf 8 uur en op zondag is er een eucharistieviering gevolgd door een receptie en een barbecue. De traditionele vinkenzetting, pastakaarting en seniorennamiddag zijn verdwenen van de planning. Opnieuw draait onze Vlaamse kermis vooral om gezelligheid, plezier en gemeenschapszin. Het is een plaats waar familie, vrienden en buren samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap in een sfeer van vrolijkheid en verbondenheid.” (SV)

Lees meer over: