Q Beach House in Oostende officieel geopend

CAMILLE mocht samen met Milo Meskens en Willy William deze namiddag de spits afbijten. © Jeffrey Roos
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Qmusic is terug in de badstad en hoe. Komende zomer wordt net zoals de voorbije jaren opnieuw een hele zomer lang radio gemaakt vanop het strand. CAMILLE, toch wel de meest populaire zangeres van het moment, mocht de spits afbijten met het eerste optreden.

CAMILLE, Milo Meskens en Willy William openden zaterdag het Q Beach House in Oostende en daar kwam heel veel volk op af. De komende twee maanden wordt opnieuw radio gemaakt op het strand van Oostende. “En we hebben er dik veel zin in”, klinkt het bij Jolien Roets en Matthias Vandenbulcke.

Ze is de voorbode van heel wat artiesten die komende zomer aan het Q Beach House zullen optreden. Q-dj’s Jolien Roets en Matthias Vandenbulcke mochten, samen met Camille en burgemeester van Oostende, Bart Tommelein, het Q Beach House voor geopend verklaren.

Matthias en Jolien maakte live op de radio meteen ook bekend wie de eerste artiest is die op de Sunset Concerten zal optreden. Op donderdag 7 juli komt Metejoor langs, ook al zo’n populaire artiest van het moment. En hij brengt Snelle mee als special guest. Het Sunset Concert start om 20 uur en is helemaal gratis. (JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier