Ferm(e) fuif op 1 juni in Lichtervelde: “Op fuifgangers staat geen leeftijd”

We zien Isabelle Cornette, Denise Versyck, Hilde Vanacker, Hilde Viaene, Trui Lievens, Rita Ide, Isabelle Huyghebaert, Linda De Fruytier, Krista Lamote, Eva Vanhollebeke en Agnes Verstraete. © Foto Kurt
Jenka Watteny
Jenka Watteny Medewerker

Een Ferm(e) fuif op 1 juni en een weekend vol ambiance in juli, daarmee wil Ferm Lichtervelde de zomer bruisend inzetten. Daarnaast organiseert Ferm van mei tot begin september tien avondfietstochten voor de leden.

“Op zaterdag 1 juni organiseren we opnieuw de Ferm(e) Fuif”, zegt Hilde Viaene, bestuurslid bij Ferm Lichtervelde. “Na de geslaagde edities van de vorige jaren. Het wordt een topfuif met muziek uit de jaren 70, 80, 90 en nillies met dj Jo Van Langeveld. Hij neemt ons mee naar de tijd van overvolle dancings. Het motto bij Ferm is: op fuifgangers staat geen leeftijd!”

Zomerhof

Het eerste weekend van juli organiseert Ferm Zomerhof in Hoeve Kris Carbonez. “Een prachtige, landelijke locatie”, vertelt Hilde. “Op zaterdag 6 juli is de bar open vanaf 18 uur en zijn er croques uit het vuistje te verkrijgen. Om 19.30 uur komen De Decidellen een uur ambiance brengen. Zondag 7 juli opent de zomerbar vanaf 10 uur doorlopend, met verfrissende dranken en heerlijke cocktails, mocktails, croques uit het vuistje, pannenkoeken, ijsjes en taart. Tussen 12 en 14 uur wordt er ovenkoek met beenham en verse groenten geserveerd. We zorgen voor een zalige zondag met muziek, sfeer en gezelligheid. Er is zowel binnen als buiten plaats, het weer kan dan ook geen spelbreker zijn.”

Praktisch

Kaarten voor de Ferm(e) Fuif kosten 5 euro in voorverkoop, 7 euro aan de deur, en zijn te verkrijgen bij de bestuursleden van Ferm Lichtervelde. Zaterdag 6 juli opent de zomerbar om 18 uur. Zondag 7 juli opent deze om 10 uur. Wie over de middag ovenkoek wil eten, geeft dit door via 0472 44 15 72 (Hilde Vanacker) tegen 1 juli. Er worden flyers rondgedeeld in Lichtervelde, op de achterkant staat een kleurplaat. Elk kind dat de tekening ingekleurd binnenbrengt op zondag 7 juli krijgt een leuke attentie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier