Campagne ‘Move for Think Pink’ van LAGO zamelt geld in voor strijd tegen borstkanker

© Move for Think Pink
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

LAGO CLUB Zwevegem en LAGO CLUB Kortrijk slaan de handen in elkaar voor het goed doel. Tijdens hun ‘Move for Think Pink’-week vanaf 23 september tot en met 6 oktober organiseren ze heel wat leuke initiatieven, zoals een spinningmarathon en bootcamp, om geld in te zamelen voor de organisatie die strijdt tegen borstkanker.

Om een open deur in te trappen: bewegen is gezond. Maar wist je dat bewegen de kans op borstkanker vermindert? Daarom organiseren de fitnesscentra LAGO CLUB Zwevegem en LAGO CLUB Kortrijk heel wat acties ten voordele van Think Pink. Gedurende twee weken kleuren de groepslessen en aquasportlessen roze.

“Helaas kent iedereen wel iemand die heeft gestreden tegen borstkanker. Met LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk zetten we dan ook graag onze schouders onder Think Pink en proberen we onze bezoekers enthousiast te maken om te sporten” aldus Jaron Baert, centrummanager LAGO Club Zwevegem.

XXL-groepslessen, spinningmarathon en bootcamp

In LAGO CLUB Zwevegem kan je je inschrijven voor XXL-groepslessen. Van 23 september tot 6 oktober lopen er de hele periode lang themalessen, zoals een zumba/danceparty, pilates en een zumba/fitnessparty. Eén les kost 10 euro en LAGO schenkt het integrale bedrag aan Think Pink.

In het slotweekend van 5 en 6 oktober gaan er onder meer bootcamps, fietsmarathons en yogalessen door. Ontdek het volledige programma hier.

Koop een lintje, T-shirt of lekker drankje

Wie na het sporten graag wat verpoost in de bistro, kan ook daar het goede doel steunen door een Lazy Red Cheecks cocktail of mocktail te bestellen. Fan van smoothies? In Zwevegem staat ook de Pink Power Smoothie op de kaart. 5 euro stort LAGO door aan het goede doel.

Daarnaast kan je altijd een roze lintje of roze T-shirt kopen aan het onthaal. De opbrengst van de lintjes gaat integraal naar Think Pink. Per verkochte T-shirt gaat er 5 euro naar het goede doel.

Kan je niet deelnemen aan de ‘Move for Think Pink’-week, maar wil je toch samen met LAGO de strijd tegen borstkanker aangaan? Kies er dan voor om een vrije bijdrage naar keuze te storten.

Giften vanaf 40 euro zijn voor 45% fiscaal aftrekbaar. Dat betekent dat een gift van 60 euro eigenlijk maar 33 euro kost. De teller staat intussen op 255 euro.