BarCour Winter is weer open

Niels Bouckenooghe, Karim Vliegen en Nicolas Vermote heten iedereen graag welkom in BarCour. © IV
Peter Germonprez
Peter Germonprez Medewerker KW

BarCour Winter, het gezellige winterse trefpunt in Nieuwpoort-Bad tijdens de kerstvakantie, opent opnieuw zijn deuren voor de derde editie op vrijdag 15 december. Een initiatief van Niels Bouckenooghe van Calypso, Karim Vliegen van Wijn aan Zee, en Nicolas Vermote, de directeur van De Barkentijn.

Nicolas Vermote is vol enthousiasme over het resultaat van de inspanningen van zijn team: “De afgelopen dagen hebben mijn collega’s onze binnenkoer omgetoverd tot de gezelligste winterbar van Nieuwpoort-Bad. Een huzarenstukje waar ik enorm trots op ben, en dankbaar voor.”

Flammkuchen!

BarCour heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd. Dit jaar willen de drie initiatiefnemers hun trouwe publiek extra verwennen met typische kerstdrankjes, zoals jenever, glühwein en een mooi assortiment aan kerstbieren. Voor de liefhebbers van champagne is er ook een passend aanbod. “Er zijn ook heerlijke hapjes. Op de kaart staan naast de klassiekers als braadworst, frietjes en croques, maar ook de kerstfavoriet flammkuchen – zeker komen proeven!”

De sfeer wordt opgevrolijkt door residents DJ KOENE en DJ Exception. Op nieuwjaarsdag is er een feest met Glenn Degeselle.

De organisatie van zo’n evenement vergt investeringen. “Het is dan ook geen verrassing dat BarCour Winter haar sponsors, waaronder Garage Marrannes, Vanbillemont NV, Decupere & Partners, Colette, Architectenatelier Vyvey & Partners, Vlaemynck, Famiflora en Fregiric, hartelijk bedankt voor hun waardevolle ondersteuning”, aldus Nicolas Vermote.

Hou voor het volledige programma de Facebookpagina van BarCour Winter in de gaten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier