Onder meer in de Koninginnelaan (foto) werden veel lakens en doeken uitgehangen en steeg spontaan applaus op. De mensen beantwoordden zo de oproep van heel wat bekende Vlamingen om artsen, verpleeg- en zorgkundigen op deze manier te danken en een duwtje in de rug te geven in deze hectische coronatijden.

© Peter Maenhoudt

Onze fotograaf liep ook eens langs in de Sint-Jozefskerk en daar brandde - opvallend - geen enkele kaars. Op steun van hierboven in het bezweren van de coronacrisis rekenen de Oostendenaars blijkbaar niet.

(HH)

Onder meer in de Koninginnelaan (foto) werden veel lakens en doeken uitgehangen en steeg spontaan applaus op. De mensen beantwoordden zo de oproep van heel wat bekende Vlamingen om artsen, verpleeg- en zorgkundigen op deze manier te danken en een duwtje in de rug te geven in deze hectische coronatijden.Onze fotograaf liep ook eens langs in de Sint-Jozefskerk en daar brandde - opvallend - geen enkele kaars. Op steun van hierboven in het bezweren van de coronacrisis rekenen de Oostendenaars blijkbaar niet.(HH)