Vijfse judoschool zwaait boegbeelden uit

Er was heel wat belangstelling voor het clubtornooi, de afsluiter van het seizoen. © IVD
Redactie KW

Met een clubtornooi zorgde judoschool Pierre San voor een mooie afsluiter van het seizoen 2018-2019. Het werd een seizoen met ups en downs.

“Met de deelname van 25 eigen judoka’s en een ruime opkomst van ouders en grootouders groeide ons clubtornooi uit tot een groot succes”, blikt Eddy Valcke terug. “Wij kenden de afgelopen maanden de klassieks ups en downs. Het positieve was het aanstekelijke enthousiasme bij de jonge judoka’s tijdens de trainingen op dinsdag en vrijdag, samen met de vele overwinningen op regionale tornooien.”

Kandidaten om onze bestuursploeg te versterken, blijven welkom

“Wel blijft het nog altijd wennen aan de afwezigheid van een veel te vroeg overleden bestuurslid Anne-Mie Dhont, die enorm gemist wordt. Op het einde van het seizoen moesten wij ook drie bestuursleden uitzwaaien. Zo besliste Lieven Vandererven te stoppen omdat de combinatie met het trainerschap bij voetbalploeg Jong Vijve niet meer haalbaar was. Volgend seizoen geven met voorzitter Frans Desmet en hoofdtrainer Jean-Pierre Depoorter de twee overblijvende stichters van de club de fakkel door. Jean-Pierre Depoorter blijft wel aangesloten als trainer. We zijn hen alle drie enorm dankbaar voor hun jarenlange en tomeloze inzet voor de club!”

Nieuwe voorzitter

“Het nieuwe seizoen start op dinsdag 3 september. Ik word de nieuwe voorzitter en met een team van zeven bestuursleden zullen we ons uiterste best doen om het judo in Sint-Eloois-Vijve verder te laten bloeien. Kandidaten om onze bestuursploeg te versterken, blijven welkom, want vele handen maken licht werk. Bij Pierre San hebben wij het geluk dat wij kunnen rekenen op een sterk trainersteam om onze judoka’s in de beste omstandigheden op te leiden. Daarbij hopen wij verder op de gewaardeerde steun van onze hoofdsponsor Dovy Keukens te kunnen rekenen. Jaarlijks brengen wij samen met hen een sponsorboekje uit en dit is voor ons van enorm financieel belang. Verder organiseren wij onze jaarlijkse barbecue in De Schakel op 21 september , nemen we deel aan Lichtjes aan de Leie op 30 november en baten wij in januari terug een chalet uit aan de ijspiste in Waregem.” (IVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier