Vijfde editie van Zomer-end Lo met pop-upzwembad voor kinderen

De feestcommissie van Lo is alvast klaar voor de vijfde editie van Zomer-end Lo. (foto KVCL)
Redactie KW

De feestcommissie organiseert op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus al voor de vijfde keer Zomer-end Lo. Ook nu is het terrein achter de brandweerkazerne in de Zuidstraat the place to be.

Zomer-end Lo vindt dit jaar een weekje vroeger plaats dan normaal omdat het anders vlak voor de start van het nieuwe schooljaar valt. De feestcommissie stelde opnieuw een mooi programma samen om de zomer op een prachtige manier af te sluiten.

“Vanaf zaterdag 16 uur is iedereen welkom op gelegenheidscamping ‘De Droge Weide’ en kunnen de mensen hun tentje, caravan of mobilhome installeren om te overnachten”, overloopt Patrick Vermeulen van de feestcommissie. “Rond 18 uur opent de apero-bar de deuren. We creëren een gezellige sfeer en de aanwezigen kunnen vakantieherinneringen uitwisselen. De kinderen kunnen genieten van een toffe einde-vakantie-duik in het pop-up-zwembad.”

Knetterend vuur

Van 19 tot 21 uur kan iedereen aanschuiven aan de street-food-bar om de inwendige mens te versterken. “Want het wordt een lange avond”, belooft Patrick Vermeulen. “Vanaf 21 uur starten we namelijk met onze gekende feestcommissieambiance en dat tot in de vroege uurtjes. Koud zullen we het niet krijgen, want rond het knetterende vuur kan iedereen die niet beweegt zich lekker warm houden. En misschien zet er wel iemand een aantal leuke kampvuurliedjes in.”

“Het zal ongetwijfeld een korte nacht worden, want om 8 uur presenteren we een goed gevuld ontbijtbuffet zoals je op weinig vakantiebestemmingen voorgeschoteld krijgt”, besluit Patrick Vermeulen. Een stevig ontbijt is ook nodig, want om 10 uur vertrekken we met de geïnteresseerde kampeerders voor een wandeling van een zestal kilometer in en rond Lo.”

“Zo eindigen we de vakantie niet met overtollige kilo’s, maar in een optimale conditie en een karrenvracht mooie herinneringen.”

(KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier