“We garanderen iedereen een onvergetelijke avond”: Oudercomité Pittem houdt tweede Bal Parental

Het oudercomité wil van Bal Parental weer een spetterende avond vol lekker eten, leuke muziek en veel ambiance maken. © JG
Jan Goossens
Jan Goossens Medewerker KW

Op zaterdag 29 juni organiseert het oudercomité van de Pittemse basisschool de tweede editie van hun Bal Parental. Ze voorzien weer een avond vol lekker eten en ambiance, waarmee ze de ouders en de Pittemse gemeenschap willen samenbrengen.

“Vorig jaar hebben we toch met enige onzekerheid de gok gewaagd om voor de eerste maal een Bal Parental te organiseren, maar onze vrees bleek ongegrond, want het bleek van de eerste keer een schot in de roos te zijn”, vertelt Marijn Tytens ons. “We hebben dit jaar dan ook niet lang getwijfeld om dit evenement opnieuw te organiseren. Hiermee willen we de bewoners laten kennismaken met de werking van ons oudercomité en meteen de band tussen het oudercomité en de gemeenschap versterken. We kunnen nu al meegeven dat het opnieuw een onvergetelijke avond zal worden voor iedereen die inschrijft. Ons bal biedt de gelegenheid om te genieten van de unieke combinatie van muziek, dans en heerlijk eten en drinken in een sfeervolle omgeving.”

Unieke combinatie

“Om de perfecte sfeer te creëren, zullen we zaal De Magneet van de gepaste aankleding voorzien, zodat het feestelijk karakter nog zal versterkt worden”, gaat Pieter Van Coillie verder. “Toegangskaarten zijn vanaf nu beschikbaar, maar gezien het succes van vorig jaar, is snel zijn wel de boodschap, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Het spreekt voor zich dat een dergelijk evenement ook een prijskaartje heeft, en daarom zijn we op zoek naar sponsors om het financieel plaatje te vervolledigen en van deze tweede editie een nog groter succes te maken. Bedrijven en individuelen die geïnteresseerd zijn om het evenement te ondersteunen, kunnen contact opnemen met ons via een mailtje naar balparental@ocpittem.be. De sponsors zullen de gelegenheid krijgen om hun merk aan een breed publiek te presenteren en ook bij te dragen aan het versterken van de lokale gemeenschap. Eén ding is nu al zeker: samen maken we er weer een dolle avond van.”

Bal Parental gaat door op zaterdag 29 juni in zaal De Magneet en begint om 19.30 uur voor wie komt eten. De party begint om 21.30 uur. Kaarten en info via www.ocpittem.be Je vindt het OC ook op sociale media.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier