Vierde editie auto-event Petrol Brothers: “We willen groter en guller worden met de hulp van onze sponsors”

De organisatie met vlnr Jordi Ollivier, Kevin Carrette, Steven Garreyn en Andy Vandevoorde. (foto ELD) © ELD
Eddy Lippens
Eddy Lippens Medewerker KW

Dit weekend organiseren de Petrol Brothers voor de vierde keer hun High Quality water-& aircooled car show in Wielsbeke. Voor het eerst is dit een tweedaagse aan het gemeentehuis.

“Na een fantastische editie Petrol Brothers Chapter 3 in Wielsbeke konden wij als Petrol Brothers vzw een mooie cheque uitreiken van 3.000 euro aan vzw Boven de Wolken. Deze organisatie mocht na het wegvallen van haar subsidies al voor het tweede jaar op rij op onze steun rekenen”, vertelt Jordi Ollivier van Petrol Brothers.

“Het verlies van een kind is een harde noot om te kraken, het fotograferen van het laatste tastbare moment is de troost die Boven de Wolken biedt aan vele gezinnen. Omdat het verlies van een kind dichterbij ligt dan men vanuit gaat, sloegen wij met vzw Petrol Brothers de handen in elkaar om 50 procent van onze omzet te schenken aan ons goede doel”, aldus Jordi.

“Een mooie opkomst van honderden young- en oldtimers, en gulle sponsors doet ons steeds onze grenzen verleggen om meer te willen doen. In 2024 willen we graag met jullie hulp als sponsors een stapje guller en groter worden. We hopen de kaap van 1.000 auto’s te ronden. We hebben een capaciteit van maximaal 1.200 auto’s. Er zijn deelnemers uit Hongarije, Denemarken, Finland, Schotland, Engeland… We huren het volledige Parkhotel en Hotel T in Waregem af om de deelnemers onderdak te bieden.”

Meerdaags event

“Na drie jaar ons eendaags event te organiseren, gaan we komende editie voor een meerdaags event. Het volledige weekend willen wij graag onze internationale autoliefhebbers een topeditie aanbieden. Alsook de buurtbewoners van de gemeente Wielsbeke. Op zaterdagavond starten we het event met een barbecue, gevolgd door een afterparty die in de handen ligt van niemand minder dan dj Jeroen Visser (Tomorrowland, Moose Bar, Schlager Festival…). Er wordt afgesloten met een optreden van De Gebroeders Co’. Dit alles kunnen we alleen maar bereiken dankzij jullie warme hart voor het goede doel”, besluit Jordi Ollivier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier