Samana pakt opnieuw uit met haar tweedaagse

De bestuursploeg van Samana is er helemaal klaar voor. Luc Verbeke en Greta De Volder ontbreken op de foto.(foto IVD)
Redactie KW

Samana vierde dit jaar de vijftigste verjaardag en tijdens het weekend van 9 en 10 september wil de dynamische vereniging de kroon op het werk zetten tijdens de tweedaagse.

“Wij hebben er een schitterend werkjaar opzitten”, geniet voorzitster Sabine Amez. “Met 120 leden zijn wij een van de grootste verenigingen van Sint-Eloois-Vijve en het zijn zeker niet alleen leden op papier. Wij komen twee keer in de maand samen en telkens mogen wij 60 tot 70 leden verwelkomen. Op ons kerst- en paasfeest en uiteraard ook op onze jongste viering van het 50-jarig bestaan rondden wij zelfs de kaap van de honderd deelnemers. Wij wisselen vormende activiteiten af met ontspannende activiteiten en die formule blijft blijkbaar aanslaan. “Nu focussen wij echter op onze tweedaagse en met onze bestuursploeg die verder bestaat uit Leona Demets, Annie Vanackere, Brigitte Van Lerberghe, Greta Devolder, Martin Balcaen, Roger De Preester, Liane Dewildt, Roza Loosveld, Luc Verbeke en Gilbert Vullers willen wij alles opnieuw tot in de puntjes voorbereiden”, vervolgt Sabine Amez. “Wij kiezen voor onze klassieke formule met doorlopend een hobbytentoonstelling en op zaterdag vanaf 14 uur een gezellig samenzijn met een drankje, koffie en gebak. De zondag openen wij om 10 uur. Na het aperitief kan er aangeschoven worden voor het eetfestijn. Daarna gaat onze cafetaria opnieuw open.”

Kosten

“Voor onze werking is die tweedaagse heel belangrijk omdat de opbrengst integraal teruggaat naar de leden. Zo kunnen wij de activiteiten van een volledig werkjaar ondersteunen en een deel van de kosten voor het busvervoer tijdens de uitstappen voor onze rekening nemen.” (IVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier