Reischeque van 5.000 euro voor winnaar van Duck Race gaat naar jong koppel uit… Lissewege: “We willen naar warmere oorden”

Kimberly Evrard (links) en Reinaert Casteleyn met uiterst rechts Rotary-voorzitter Geert Soetaert, centraal Geerts vrouw Charlotte Petillon en Henk Callens.
Wouter Vander Stricht

De Duck Race in Izegem werd met net geen 9.000 deelnemers een succes van formaat. Heel wat deelnemers kochten een eendje om het goede doel te steunen, maar er werd natuurlijk ook uitgekeken naar de prijzen. De hoofdprijs was een vrij te besteden reischeque van 5.000 euro bij Penta Reizen. En het was een jonge koppel uit Lissewege, Reinaert Casteleyn (32) en Kimberly Evrard (30) die er mee aan de haal ging.

Ondertussen zijn alle prijswinnaars bekend. Je hoefde niet aanwezig te zijn om in de prijzen te vallen, maar bij de bekendmaking van de drie lucky losers en de vijf hoofdprijzen, bleek dat de winnaars van de reischeque gewoon in het publiek stonden. Reinaert Casteleyn werkt bij Indufarm in Ingelmunster en daar is Henk Callens, lid van Rotary Izegem, een van de vennoten. “Ik wilde een eendje kopen, op voorwaarde dat het het winnende was”, lacht Reinaert. Dat bleek dus zo te zijn, samen met zijn partner was hij ook afgezakt naar het stadsevent van Rotary langs het kanaal. “We wilden dit wel eens zien.”

Het koppel zit momenteel te midden verbouwingen. “We kunnen er nu eens op uit naar warmere oorden.” Kimberly runt al tien jaar haar kapsalon Cizau in Sint-Kruis Brugge.

Hier vind je alle winnende nummers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier