Maak kennis met buikdansen in De Weij

De workshop wordt georganiseerd op de koers van de De Groenselpoorte © LBR
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Op dinsdag 30 juli staat een workshop Orïentaalse dans op het programma van vzw De Weij. De workshop wordt georganiseerd op de koers van de De Groenselpoorte, Pastoorstraat 15 in Reningelst.

“Op dinsdag 30 juli geeft Nele Bouve van Helleh Raqs Oriental Dance een workshop buikdansen. Laat je betoveren door buikdans. Je voelt je lekker in je vel en je versterkt je elegantie en je drive. We dansen samen op toffe nummertjes. Schrijf je nu in om eens te proeven van buikdans. We sluiten de avond af met een lekkere mocktail gemaakt door Fien”, zegt Marjolein Six van vzw De Weij.

Heupsjaaltje

“Omdat de activiteit op harde ondergrond moet doorgaan, organiseren we de workshop dit keer op de koer van De Groenselpoorte, Pastoorstraat 15 in Reningelst. Bij regenweer zorgen we voor een passende binnenlocatie.”

Inschrijven gebeurt via deweij@hotmail.com. Deelnemen kost 25 euro per persoon, ter plaatse te betalen (cash/payconiq). “Deze activiteit is gratis voor coöperanten van Dhage. We raden je aan om kledij te dragen waarin je makkelijk kunt bewegen. Je kunt een rinkelend heupsjaaltje lenen.”

Info: www.hellehraqs.be/faqs

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier