Ferm Lichtervelde zet met Zomerhof bruisend de zomer in

Agnes Verstraete, Krista Lamote, Rita Ide, Isabelle Cornette, Els Kindt, Linda De Fruytier, Isabelle Huyghebaert, Eva Vanhollebeke, Hilde Viane en Trui Lievens van Ferm Lichtervelde. © Kurt Desplenter Kurt Desplenter
Jenka Watteny
Jenka Watteny Medewerker

Op 6 en 7 juli zet Ferm Lichtervelde de zomer bruisend in tijdens het Zomerhof in Hoeve Kris Carbonez met muziek, cocktails, kinderanimatie en croques uit het vuistje.

Het eerste weekend van juli organiseert Ferm Zomerhof in Hoeve Kris Carbonez. “Een prachtige, landelijke locatie”, vertelt Hilde Viaene, bestuurslid bij Ferm Lichtervelde. “Op zaterdag 6 juli is de bar open vanaf 18 uur en zijn er croques uit het vuistje te verkrijgen. Om 19.30 uur komen ‘De Decidellen’ een uur ambiance brengen. De Decidellen is een groep van zes enthousiaste zangeressen die begeleid worden door drie mannen met gitaar en akoestische drums.”

FarmCar

“Zondag 7 juli opent de zomerbar vanaf 10 uur doorlopend tot 19 uur, met verfrissende dranken en heerlijke cocktails, mocktails, croques uit het vuistje, pannenkoeken, ijsjes en taart”, zegt Hilde. “Tussen 12 en 14 uur wordt er ovenkoek met beenham en verse groenten geserveerd. Hiervoor vragen we om te reserveren, dat kan door te bellen of sms’en naar 0472 44 15 72.”

“Wie er vorig jaar bij was, weet dat de kinderanimatie een groot succes was. We hebben dus opnieuw de FarmCar uitgenodigd. De FarmCar is een mobiel speelparadijs voor binnen en buiten. We zorgen voor een zalige zondag met muziek, sfeer en gezelligheid. Er is zowel binnen als buiten plaats, het weer kan dan ook geen spelbreker zijn.”

Praktisch

Het Zomerhof vindt plaats in Hoeve Kris Carbonez, Ketelbuiserstraat 184 in Lichtervelde. Op zaterdag 6 juli is Zomerhof open vanaf 18 uur, om 19.30 uur is er een optreden van De Decidellen. Zondag 7 juli is het Zomerhof open van 10 tot 19 uur. De toegang is gratis.

“De flyer van Zomerhof werd intussen verspreid over de hele gemeente. Op de achterkant staat een kleurplaat, elk kind dat de kleuplaat inkleurt en binnenbrengt op zondag 7 juli krijgt een leuke attentie”, besluit Hilde Viaene.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier