Studio Brussel-dj Eva presenteert intussen voor de vijfde keer De Warmste Week. Samen met de nieuwe gezichten draait ze de hele week verzoekplaten voor een goed doel dat de luisteraars zelf kiezen. Na Puyenbroeck in Wachtebeke en De Schorre in Boom is nu het West-Vlaamse Kortrijk aan de beurt als gast voor de Warmste Week.

Er werden voor deze editie 2033 goede doelen goedgekeurd. Dit jaar kan je niet alleen een actie doen om een goed doel te steunen, je kan in december ook gaan helpen als vrijwilliger. Tijdens de warmste week zijn er ook concerten van onder meer White Lies, Trixie Whitley, Selah Sue en Het Zesde Metaal. Studio Brussel wijdt ook een podium aan lokaal muzikaal talent. Daarnaast worden er drie 'Parties' georganiseerd voor het goede doel door Average Rob, Alcatraz-metalfestival en Goose.

Music For Life bracht vorig jaar 17,3 miljoen euro op.

(Belga)

Studio Brussel-dj Eva presenteert intussen voor de vijfde keer De Warmste Week. Samen met de nieuwe gezichten draait ze de hele week verzoekplaten voor een goed doel dat de luisteraars zelf kiezen. Na Puyenbroeck in Wachtebeke en De Schorre in Boom is nu het West-Vlaamse Kortrijk aan de beurt als gast voor de Warmste Week. Er werden voor deze editie 2033 goede doelen goedgekeurd. Dit jaar kan je niet alleen een actie doen om een goed doel te steunen, je kan in december ook gaan helpen als vrijwilliger. Tijdens de warmste week zijn er ook concerten van onder meer White Lies, Trixie Whitley, Selah Sue en Het Zesde Metaal. Studio Brussel wijdt ook een podium aan lokaal muzikaal talent. Daarnaast worden er drie 'Parties' georganiseerd voor het goede doel door Average Rob, Alcatraz-metalfestival en Goose. Music For Life bracht vorig jaar 17,3 miljoen euro op.(Belga)