Bij AZ Delta liggen momenteel op de isolatie-afdeling voor besmette patiënten in totaal 131 mensen, dat is zowaar een afname met twee patiënten. In campus Menen (23), Torhout (15) en de stadscampus in de Brugsesteenweg (1) huizen de mensen waarvan de ziekte voorlopig onder controle is. In de Wilgenstraat zijn er ook 92 patiënten, maar daarvan liggen er 23 op intensieve zorgen, waarvan er 17 beademd worden.

Het ziekenhuis heeft ook een aparte isolatie-afdeling voor mensen met het vermoeden van besmetting. In totaal verblijven daar 73 patiënten, een stijging van 28 personen. Het aantal medewerkers dat thuis in quarantaine zit met corona, loopt ook verder op. In totaal gaat het om 36 medewerkers en zeven artsen.

Bij AZ Delta liggen momenteel op de isolatie-afdeling voor besmette patiënten in totaal 131 mensen, dat is zowaar een afname met twee patiënten. In campus Menen (23), Torhout (15) en de stadscampus in de Brugsesteenweg (1) huizen de mensen waarvan de ziekte voorlopig onder controle is. In de Wilgenstraat zijn er ook 92 patiënten, maar daarvan liggen er 23 op intensieve zorgen, waarvan er 17 beademd worden.Het ziekenhuis heeft ook een aparte isolatie-afdeling voor mensen met het vermoeden van besmetting. In totaal verblijven daar 73 patiënten, een stijging van 28 personen. Het aantal medewerkers dat thuis in quarantaine zit met corona, loopt ook verder op. In totaal gaat het om 36 medewerkers en zeven artsen.