Tweede editie van de Baliekouterrun in Dentergem

Van links naar rechts: Koen Van Den Bossche, Lieven Coussement, Nancy Depestel, Anneleen Van Raemdonck, Sophie Vanneste, Nancy Desmet en Bart Sabbe. © BB
Redactie KW

Op zondag 23 februari organiseert de joggingclub Mandeldal voor de tweede keer de Baliekouterrun. Vorig jaar was het al een groot succes en de organisatie hoopt stiekem op nog meer deelnemers dit jaar.

Deze editie is een samenwerking tussen JCM Mandeldal en Tearoom De Baliekouter, uitgebaat door Hilde Merchiers en Godfried Vanden Daele.

De formule is ongewijzigd: je kan lopen of wandelen en als beloning wacht er een mooi gevulde goodiebag. Voor de joggers zijn er rondjes van 1,3 km en voor de wandelaars is er een parcours van 3,8 km voorzien in het bos, iedereen kiest zelf hoeveel hij/zij loopt of wandelt.

Dit alles vindt plaats in het provinciaal domein De Baliekouter, Ommegangstraat in Wakken. Inschrijven gebeurt best vooraf, maar is ook mogelijk de dag zelf tussen 9 en 10.30 uur. Kleedkamers en douches zijn beschikbaar in de lokalen van De Hondenvriend in de Kapellestraat op ongeveer 150 m van het parcours.

Deelname

Volwassenen betalen 10 euro (tot 16 februari) en 13 euro (op 23 februari), kinderen en jongeren tot 15 jaar: 5 euro (tot 16 februi) 7 euro (op 23 februari). Overschrijven kan op rekeningnummer BE45 1030 6408 0389 van Joggingclub Mandeldal. (KB)

Info en inschrijven: www.joggingclub-mandeldal.be of vanneste.sophie@telenet.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier